Klikkie!

Welkom

Welkom bij klikkie via deze site kunt u kijken of er een gelijkgestemd iemand is bij u in de buurt. Op deze site staan alleen maar serieuze mensen die op zoek zijn naar een mooie vriendschap.

Ook zijn er op klikkie mensen die op zoek zijn naar een relatie.

Doordat wij de mensen die zich inschrijven eerst persoonlijk spreken trachten wij door deze voorselectie alleen serieuze mensen in te schrijven.

 

Waarom Klikkie?

Klikkie is ontstaan omdat Tessa van Rossen in haar praktijk als sentirologe / intuïtief hulpverlener vele lieve mensen ontmoette die zich eenzaam voelden.

Leuke vaak ook gevoelige mensen die liever niet via reguliere kanalen als ‘cafe’s, dicotheken, cursusssen etc’ mensen ontmoetten.

Her en der heeft zij via haar praktijk mensen aan elkaar voorgesteld. En omdat deze mensen veel aan elkaar bleken te hebben wilde zij anderen ook helpen elkaar te ontmoetten.

Omdat zij deze dienstverlening gratis verrichtte en het veel tijd ging vergen heeft zij Klikkie laten ontwikkelen.

Zij doet samen met haar assistente Danielle en enkele vrijwilligers de voorselectie. Echter het ‘koppelen’ laat zij aan de mensen zelf over. Dat kan via Klikkie.

Zij hoopt met Klikkie een portaal te hebben ontwikkeld waarbinnen mensen elkaar op een laagdrempelige wijze kunnen uitnodigen om een vriendschap te sluiten en activiteiten te ondernemen.

 

Activiteiten via Klikkie

Klikkie organiseert regelmatig kleine huiskamer bijeenkomsten waar mensen gezellig een drankje met elkaar kunnen drinken, een film kunnen kijken of spellen kunnen doen.

Deze bijeenkomsten vinden plaats in het Westland en worden tegen een kleine vergoeding georganiseerd.

 

De naam Klikkie

Wanneer mensen elkaar ontmoeten gaat het vaak om de ‘klik’. En voor gevoelige mensen is deze ‘klik’ vaak nog veel belangrijker dan voor mensen die zich in het sociale verkeer makkelijk en vrij bewegen.

 Omdat wij mensen willen helpen deze vriendschappelijke of zelfs relationele ‘klik’ te voelen. Hebben we de naam ‘Klikkie’ bedacht.